STARTING FROM 17TH MAY UNTIL 13TH JUNE, OUR OPERATIONAL OFFICE HOUR WILL BE TEMPORARILY CHANGE : MONDAY - FRIDAY 8 AM - 4 PM
0

SWEETY SPATAX BROWN

IDR 90.000 IDR 55.000
LEFT EYE
RIGHT EYE
QUANTITY


SOLD OUT. NOTIFY ME WHEN RESTOCK?

 

Diameter : 14.5mm
Water content : 48%
Base curve : 8.6mm
Life span : 6 months - 1 year
LENS CASE IS NOT INCLUDED  

 
 
 

REVIEWS

2 Review
 
By Finda Dewi
from Cikarang
05/05/2018
Warnanya? Ijo atau kuning?
Sorry to tell you, but honestly the colour is not as same as I expected when I read the 'name'. It should look brown, but when I wore the lenses, the colour changed to yellow greeny. Dan duh, gue nggak cocok pake warna ijo, makanya gue beli yg brown hahaha!!
 
By Cindar Rosweni
from Tangerang Selatan
19/01/2018
Almost 3 years
Sudah hampir 3 thn aku pakai softlens eyelovin, dan dari awal pesen, i must admit, eyelovin never fail me. Sweet spatax brown ini yg saat ini lg aku pakai, softlens pertama yg aku pakai yang kalo diliat dr angle berbeda bisa bikin softlensnya beda warna ????, dan untuk kenyamanannya sudah ga diragukan lagi, beberapa kali aku ketiduran tanpa lepas softlens tapi tetep ga lengket dimata (bukan untuk ditiru yah, tdr pake softlens).

WRITE A REVIEW

1 ITEMS ADDED TO BAG

YOU MAY ALSO LIKE

BAG
0