FOLLOW OUR INSTAGRAM @EYELOVIN TO GET MORE UPDATES
0

GEO BIG GRANG-GRANG CHOCOLATE

IDR 120.000
LEFT EYE
RIGHT EYE
QUANTITY


SOLD OUT. NOTIFY ME WHEN RESTOCK?

 

 

Diameter : 14,8mm
Water content : 42%
Base curve : 8.6mm
Life span : 6 months - 1 year
LENSCASE IS NOT INCLUDED  

 
 
 

REVIEWS

23 Review
 
By Vera Harwanto
from Jakarta
27/11/2017
Restock
Please review yang minus 4.5 soon.. as it has been not available for quite long time
 
By Amelinda Felicia
from Surabaya
31/10/2017
Please restock!
Please restock yg normal..
 
By Winda Surjadi
from Jakarta
07/07/2017
Love the color
Warnanya bagus, kelihatan natural. Sayangnya, saya ngga terlalu perhatiin ukuran diameternya. Mata saya terlalu kecil jadi kalo pake ini jadi kayak alien (putih2nya sisa dikit banget). Terus karena mata saya agak sensitif jadi agak gatal pas awal pake :( Warna ini ada yg diameternya lebih kecil ga ya?
 
By Catherine Tanadi
from Jakarta
19/05/2017
The Best Natural Looks Soft Lenses !
These are the best lenses I've ever tried. I've been wearing Grang Grang Chocolate for more than 4 years. It gives natural looks. My friends don't know if I actually wear contact lenses because it looks very natural. The lenses are moist and comfy, I feel safe to wear it all day long. I've tried other lenses, but I keep going back to Grang Grang Chocolate.
 
By dinar menik
from Brebes, JATENG
17/05/2017
jatuh cinta
nyaman... natural... bikin mata belo... ntaps abisss
 
By tia septiani
from jakarta
05/04/2017
Nyaman
nyaman banget dipake seharian gaakan perih/gatel suka banget pokoknyaa bikin mata keliatan besar banget, tolong dong segera di restock untuk minus 6 nya:( karna punya ku robek:(
 
By Azkia Aulia
from Tangerang
18/11/2016
LOVE IT!
3bulan yang lalu aku order softlens ini , softlensnya sangat bagus kaya mata asli dipakai seharian nyaman cocok banget buat pemula, pokonya the best banget deh, sayangnya hilang satu softlensku :( aku lagi order yg eyelovin dolly black gak sabar mau make :D eyelovin.com emang the best softlensnya original (y)
 
By Aini Soraya
from Tangerang Selatan
02/11/2016
My best softlens ever
When i wear this contact lens, some people said that i look younger since this lens give you a big effect to your eyes. But dont worry, its effect is not look too much. So that, if you want to be looked cutie, i recommend this lens.
 
By Febriani G
from Jakarta
01/11/2016
so comfot lense!
ga pernah ganti-ganti . selalu beli di eyelovin. ga ribet, pengiriman cepat, kualitas OK
 
By Jacklien Sendow
from Manado
13/10/2016
Please Restock!!!!!
NORMALNYA di restock siss... Byk yg mau beelliii.... :)
 
By Fenny Valensia
from Medan
10/10/2016
RECOMMENDED !!
Arrive on time, the packaging was wrapped so neatly, & lens is so comfy that i can wear it all day. Love!
 
By Neesa Putri
from Bekasi
26/09/2016
Restock pleasee
Yg normal nya kapan restock lagi yaa sist??
 
By Lulu Afifah
from Bandung
01/09/2016
Kedua kali beli disiniii
Suka bangettttt sukaaaa bangetttttttttttttttttttttttt kaya gak pake soflen warna natural ah eyelovin the best
 
By Devie Putri
from jakarta
29/06/2016
COMFORT !
di mata aku warnanya jadi kaya' item,, tp enaaakk bgt dipakenyaa,, kaya' ga pake lensa kontak
 
By Cindy Tong
from JAKARTA
26/06/2016
BEST SOFTLENS!
enak banget dipake , warna nya juga soft dan natural . favorite lense!^^
 
By may Azizah
from Jakarta
12/06/2016
The best lenses ever!
Super comfyyyyy berasa ga pake softlens! Make your eyes looks more big! Sometimes i bought softlens diluar tapi pasti balik lagi ke eyelovin! Recommeded abis!!
 
By chrize jung
from Cibubur
22/04/2016
the best, also recommended
ini adalah softlens paling bagus yang pernah aku pakai selama ini, gak nyesel belinya, nyaman banget buat seharian (8jam). semoga eyelovin tetap menyajikan softlens dengan kualitas super.
 
By Allisa Yuniar
from sukabumi
04/12/2015
best
Sangat nyaman, warna natural, pokoknya the best deh. Bikin mata jdi cantik ?
 
By Theresa Tiranica
from semarang
11/11/2015
Recommended
sangat nyaman digunakan walau di ruangan ber AC warna sangat natural luv it
 
By SUSANTI MEIRINA
from Jakarta
04/06/2015
SUPER DUPER COMFORTABLE LENSES
two thumbs up for the lenses.. comfy enough and it's thin as just like one day soft lens
 
By Chintya Agustin
from Tangerang
25/02/2015
I love it so much
since first use already really comfortable, don't make dry eyes, although worn every day in an AC room, not a problem. very natural look, I really like anyway :D :D
 
By Amelinda Felicia
from Surabaya
01/12/2014
Comfortable ?
Comfortable lens, I used it everyday.. but after 6 months it's not comfort as before.. so I suggested if you use it everyday, don't wear this softlens after 6 months.. but in case i will rebuy this..
 
By Giovana Cicilia
from Jakarta
23/08/2014
The best!
The best soflens ever!

WRITE A REVIEW

1 ITEMS ADDED TO BAG

YOU MAY ALSO LIKE

BAG
0